LifeLine AED Half Automaat

  • LifeLine AED Half Automaat


leverbaar binnen 3 tot 5 werkdagen
Specificatie
AED
MR4Tune
art. 045593
LifeLine AED Half Automaat
De LIFELINE AED onderscheidt zich als een uiterst betrouwbare AED met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. De Defibtech LIFELINE AED is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van professionele AED hulpverleners. Eenvoudig genoeg voor medische leken. Het redden van mensenlevens ligt nu binnen ieders handbereik. 
Garantietermijn van 8 jaar.

Briljant ontwerp
De LIFELINE AED valt direct op door zijn slimme en gebruiksvriendelijke ontwerp. Eenvoud in bedieningsgemak van de AED LIFELINE komt de snelheid van levensreddend handelen ten goede. Elke seconde telt.

Laatste technologie 
De moderne LIFELINE AED is nu ook leverbaar in Nederland. De LIFELINE AED beschikt over de laatste technologie voor effectieve diagnostiek en therapie. Een uniek concept zorgt ervoor dat de batterij-unit van de LIFELINE AED een zeer lange levensduur heeft van 7 jaar stand-by. 

De LIFELINE AUTO AED bestaat uit een direct gebruiksklare Nederlandstalige AED met:
  • Batterij-unit (stand-by levensduur max. 7 jaar). 
  • Eén paar defibrillatie-elektroden. 
  • Een 9V status indicator batterij. 
  • Een snelle referentiekaart. 
  • Een gebruikershandleiding. 
 
AED DRAAGTAS
Deze praktische draagtas is geschikt voor een AED, reserve elektroden, een reserve batterij-unit en alle andere benodigde accessoires. De draagtas is gemaakt van stevig nylon en kan tevens voor EHBO doeleinden gebruikt worden.
 
AED STICKER
De groene AED sticker geeft eenvoudig en duidelijk de locatie van de AED apparatuur aan. De sticker heeft een formaat van 20x20 cm.
 
AED KAST VOOR BINNEN MET ALARM
Deze AED wandkast is ideaal om uw AED op een goed zichtbare plaats te bevestigen. Wanneer de kast geopend wordt is er een audio signaal hoorbaar. De AED kast is geschikt voor binnengebruik en wordt geleverd exclusief bevestigingsmaterialen.

AED SAFE SET
Voor een succesvol gebruik van een AED is het noodzakelijk om een reanimatieset paraat te hebben. Met de kledingschaar is het mogelijk om de borst van het slachtoffer snel vrij te maken van kleding. Met het scheermesje kun je snel de borst vrijmaken van beharing, hierdoor kunnen de pads van de AED snel en adequaat opgeplakt worden. 

Voor de beademing is er een beademingsmaker toegevoegd aan de reanimatieset. Dit masker is voorzien van eenrichtingsventiel en filter. De reanimatieset is tevensvoorzien van twee paar vinyl handschoenen en een reinigingsdoek. 

De reanimatieset is onmisbaar voor bedrijfshulpverleners en EHBO’ers die gebruik maken van een AED. 
Alle producten worden geleverd in een compacte etui met ritssluiting. 
In deze reanimatieset zitten alle benodigdheden bij een reanimatie: 1 pocketmasker, 1 emergency schaar, 2 paar vinyl handschoenen, 1 reinigingsdoek en 1 wegwerpscheermesje.

Deel dit artikel
Onlangs door jou bekeken
LifeLine AED Half Automaat