Carmen HD2365

  • Carmen HD2365


leverbaar binnen 1 tot 3 werkdagen
Specificatie
2300 Watt
Coolshot
Zwart
220 Volt
Carmen
art. 067159
Carmen HD2365
De Carmen HD2365 Smooth Performance föhn heeft dankzij de motor van 2.300 watt jouw kapsel in korte tijd droog. Deze Carmen HD2365 föhn komt met twee blaasstanden en drie warmtestanden, en is verder voorzien van een coolshot-functie en een diffuseraccessoire. Wissel met de verschillende blaasstanden af om jouw haar goed droog te krijgen. Wil je jouw krullen of haar een boost geven? Gebruik de diffuser voor extra volume. Door het föhnen af te sluiten met de coolshot-functie zorg je ervoor dat je kapsel in model blijft.
Productvoordelen van de Carmen HD2365 Föhn
  • 2.300 watt
  • Twee snelheden en drie warmtestanden
  • Diffuser accessoire meegeleverd
  • Coolshot- functie zorgt voor de fixatie van het haar
De belangrijkste kenmerken van de Carmen HD2365 Föhn
  • Coolshot-functie
    De coolshot-functie is een knop op de föhn(borstel) waarmee je koude lucht krijgt. Deze functie is van belang om het haar te fixeren. Nadat je met een warme blaasstand jouw haar hebt gevormd, is het van belang om met de koude stand jouw resultaat vast te zetten. Dit doet je met de coolshot-functie. Zodra het is afgekoeld, is je haar namelijk niet meer zo kwetsbaar.
     
  • Diffuser accessoire
    De extra diffuser accessoire is een hulpstuk om tijdens het föhnen extra volume te creëren. Verwijder eerst de blaasmond om deze diffuser op de Carmen föhn aan te sluiten. Hang vervolgens je hoofd zijwaarts of ondersteboven en plaats je haar of krullen voorzichtig in de diffuser. Beweeg de diffuser naar je hoofd toe om de warme lucht naar de aanzet van je haar te krijgen. Nu gaat de diffuser jouw haar op een speelse manier drogen zodat je veel volume krijgt.
     
Goed om te weten:
Föhns hebben 2 of soms zelfs 3 warmte- en snelheidsstanden. Niet voor alle haartypes heb je deze krachtige standen ook nodig. Voor beide haartypes is het belangrijk om van te voren een hitte bescherming te gebruiken in het haar. Lees hieronder welke stand beter geschikt is voor jouw type haar:
  • Lagere stand – Deze stand is meer geschikt voor fijn tot normaal haar. Het resultaat is ook mooier, omdat je het haar niet onnodig beschadigd.
     
  • Hogere stand – Deze stand is meer geschikt voor dikker haar. Deze natuurlijke dikte heeft meer kracht nodig om omgevormd te vormen naar een nieuwe stijl. Hiervoor adviseren wij wel om de föhn niet te lang op dezelfde plek te houden, en minimaal 20 cm van je hoofd te gebruiken.

Deel dit artikel
Onlangs door jou bekeken
Carmen HD2365