IXI Sfeervolle tafel service

  • IXI Sfeervolle tafel service


leverbaar binnen 7 tot 9 werkdagen
Specificatie
Service
Verlichting
Wit
IXI
art. 808001
IXI Sfeervolle tafel service
Wij zijn leverancier van IXI tafelverlichting.
Met IXI sfeervolle tafelverlichting zien uw medewerkers in één oogopslag of er gasten zijn die bediening wensen. Daardoor werken zij sneller en efficiënter, en worden uw gasten sneller bediend. De gast hoeft niet meer te zwaaien om aandacht te trekken en u mist daardoor geen bestelling meer oftewel … omzet.
Daarnaast zorgt de IXI sfeerverlichting voor minder kosten aangezien wij ons concept goedkoper aanbieden t.o.v. uw reguliere tafelverlichting (kaarsen etc.).
De kosten van een lampje bedragen slechts €1 per week (slechts € 4 euro per maand).
Maar zoals gezegd…. de kracht van IXI zit hem niet alleen in de prijsstelling maar vooral in het idee erachter. Daarin is IXI uniek en maak je als horeca ondernemer het onderscheid.  Als men het snapt, is elke uitleg overbodig.
Wat krijgt je daarvoor terug?
-          Besparing t.o.v. uw huidige kosten
-          Efficiënte inzet van medewerkers
-          Meer inkomsten
-          Tevreden gasten
-          Unieke gepersonaliseerde uitstraling en een gezellige sfeer
Wij verlenen natuurlijk optimale service, en garanderen de kwaliteit van de IXI.  Mocht een eventueel terras tijdelijk buiten opgeruimd worden, komen wij de overbodige lampen ophalen en plaatsen ze bij ons in de “winterstalling”. Uiteraard betaal je deze maanden dan niet.
Gezien de kosten van reguliere tafelverlichting, bespaar je dus en mocht je besluiten gebruik te maken van adverteerders op de lamp levert dat gezien de ervaringen van andere horecazaken nog een keer € 1 tot € 2 per lamp op.
Dwz; besparing + extra opbrengsten
Het gemak, en de extra opbrengsten doordat gasten relaxter ‘zitten’, de besparing op personeelskosten doordat medewerkers geen ‘loze’ meters meer maken én de besparing op schoonmaken, aansteken van de huidige verlichting, zijn hierbij nog niet meegenomen.
De ervaringen van collega ondernemers leert dat de omzet per tafel toeneemt… door de versnelde bediening neemt men toch dat een kopje koffie extra.    
Uiteraard verzorgen wij graag bij jullie een proefplaatsing en, kunnen uiteraard bij een akkoord afspraken maken over de eventuele bedrukking(en) dan wel personaliseren van de lamp.

Deel dit artikel
Onlangs door jou bekeken
IXI Sfeervolle tafel service